12 Dec - 12 Dec
Flower Science congres: Laat de natuur voor je werken

Natuurlijk kapitaal 

Waar denkt u aan bij natuurlijk kapitaal? Aan biodiversiteit? Aan het gebruik van licht, warmte en water in bedrijfsprocessen? Aan een gezonde bodem voor uw bloembollen?
Bij natuurlijk kapitaal gaat het om land, natuur, grondstoffen, een stabiel klimaat, energie en kwaliteit van bodem, water en lucht. Of het nu gaat om de eigen productieprocessen, leveranciers, afnemers of recycling. Een ondernemer van de toekomst gaat verstandig om met de natuurlijke hulpbronnen.

Tijdens het Flower Science Congres op woensdag 12 december a.s. leggen prominente sprekers de verbinding tussen wetenschap en praktijk.

Koos Biesmeijer is scientific director Naturalis. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om op een verantwoorde manier om te gaan met ons natuurlijke kapitaal: hoe kan de bloembollensector de natuur voor zich laten werken met rendement voor ondernemer en omgeving?

Michiel de Haan is managing director van Royal Lemkes, winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2018. Deze grootste plantenleverancier van Europa verbindt duurzaamheid op alle niveaus aan hun business. In een inspirerend verhaal vertelt hij waarom Royal Lemkes duurzaamheid zo belangrijk vindt, hoe zij daar invulling aan proberen te geven én wat het oplevert.

Hierna volgt een aantal ultrakorte presentaties over de teelt, de inhoudstoffen en onze omgeving; volop inspiratie hoe u als ondernemer gebruik kunt maken van uw natuurlijk kapitaal. Het belooft weer een interessante middag te worden bij Floralis in Lisse. Zet de datum alvast in uw agenda en meld u aan. Wanneer u na afloop mee blijft eten, geef dit dan even apart op het inschrijfformulier aan in de blanco regel voorzien van Ja of Nee. 

Datum: woensdag 12 december 2018
Tijdstip: 14:30 - 19:30 uur
Locatie: Floralis, Floralisplein 69, 2161 HX Lisse

Aanmelden Flower Science congres