Greenport Aalsmeer Event

datum
31 oktober 2019 - 16:00tot
31 oktober 2019 - 18:30
LocatieFlower Art Museum, Kudelstaartseweg 1 , Aalsmeer

De mooiste innovaties ontstaan vaak pas na of juist dankzij de nodige mislukkingen. Fouten maken we allemaal, toch stoppen we onze mislukkingen het liefst in de doofpot. Waarom eigenlijk?
 
Ruim baan voor vernieuwen en mislukken tijdens het Greenport Aalsmeer Event op donderdag 31 oktober. Om 16.00 uur start er een afwisselend en interactief programma met onder andere Paul Iske, hoogleraar innovatie en Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen.

Bouvardiakweker Jaap Vreeken uit Rijsenhout is de eerste tuinder in Nederland die met zijn bedrijf is overgeschakeld op gelijkspanning. Hij weet als geen ander dat innoveren met vallen en opstaan gaat. ‘Wij zijn op ons bedrijf echt aan het pionieren als het gaat om innovaties op het gebied van teelt en techniek. Soms nemen we iets te grote stappen, maar het levert altijd iets op.’ 

Jaap deelt op het event zijn grootste falen met u en wat daar voor moois uit voortgekomen is. Benieuwd wat dit is en hoe u daar uw voordeel mee kunt doen? Kom dan naar het Greenport Aalsmeer Event op donderdag 31 oktober!

Bij Greenport Aalsmeer staat de ondernemer centraal. Wat doet de greenport voor u op het gebied van ruimte, energie, arbeid, onderwijs en innovatie? U hoort het tijdens het Greenport Aalsmeer Event!

Aanmelden