Online proefstudeerdag Food Commerce and Technology Inholland Amsterdam

datum
27 mei 2020 - 16:00
Doelgroep3e jaars MBO-4 en geslaagden die geinteresseerd zijn.
LocatieOnline

Wat gebeurde er tussen koe en koelkast? Kaas en verpakking? Achter elk hapje eten gaat een complete sector schuil. Kom virtueel kennismaken met de opleiding Food Commerce and Technology bij Inholland Hogeschool Amsterdam. 

Tijdens het proefstuderen van de opleiding Food Commerce and Technology maak je kennis met de inhoud van de opleiding en krijg je uitleg over de twee afstudeerrichtingen Voedingstechnologie en Markt & Consument. Aan de hand van een sensorisch experiment kun je zelf ervaren welke invloed zintuigen hebben tijdens het consumeren van voedsel. Luister, doe mee en laat je verrassen door docent Harry Vogel en derdejaars studenten Josephine van der Wel en Berbele van den Bos. Gebruik deze proefstudeerdag om al je vragen te stellen.

Programma:

• Welkom en korte introductie docent, studenten en deelnemers;
• Food Commerce and Technology: Wat je gaat leren en doen;
• De invloed van zintuigen tijdens het consumeren van voeding;

Voor dit experiment heb je nodig:
- 1 blikje cola
- 1 zakje naturel chips
- Een leuke playlist op je opgeladen telefoon
- Oortjes of een koptelefoon voor je telefoon

• Studenten delen hun ervaringen en vertellen over het studentenleven in Amsterdam en Delft;
• Vragenrondje;
• Afsluiting online proefstudeerdag.
Meld je hier aan voor een virtuele proefstudeerdag