28 Aug - 1 Sep
Summer School Green Genetics

De Summer School Green Genetics is een expeditie door de plantenwetenschap. Green Genetics, plantenveredeling en zaadtechnologie vormen een wetenschapsgebied en bedrijfstak waarin Nederland leidend is en waarin alles draait om innovatie. Je kunt er carrière maken in een internationaal, multidisciplinair researchteam.

De Summer School geeft jou als gemotiveerde bachelor student een beter en completer beeld over wat een Master in plant science, biotechnologie of bio informatica te bieden heeft. Het programma is een mix van (gast-)colleges en bedrijfsbezoeken. Zo ga je woensdag een bezoek brengen aan Syngenta in Enkhuizen  en donderdag ben je te gast bij De Groot & Slot uienveredelaar. Dit bezoek wordt mogelijk gemaakt door Seed Valley uit Enkhuizen. De afsluiting van deze dag zal eindigen met een netwerk borrel. Je zult veel professionals uit het bedrijfsleven ontmoeten en ondervinden dat de komende generatie life sciences specialisten met open armen wordt ontvangen.

Volg je een hbo- of wo-bachelor in biologie, biotechnologie, life science of een andere biowetenschappelijke richting? Meld je dan hier aan voor 30 juni!

De Summer School Green Genetics wordt georganiseerd door Wageningen Academy en mede mogelijk gemaakt door Seed Valley.