14 Feb - 15 Feb
Vaktentoonstelling

In de bedrijfsgebouwen van Proeftuin Zwaagdijk in Zwaagdijk-Oost vindt van 14 tot en met 17 februari 2019 de zesde editie van de Vaktentoonstelling plaats. Na het succes van 2018 is het programma nog verder uitgebreid. Dit maakt de Vaktentoonstelling een uitstekende ontmoetingsplaats voor vakgenoten en zakelijke relaties.
Bloemenshow

Op de zaterdag en zondag zijn de tulpen te bekijken voor iedereen die van tulpen houdt. Alle bloemstukken die op de beurs aantreft, zijn gemaakt door de leerlingen van het Clusius College. De toegang is gratis en ook het parkeren kan gratis voor de deur. Er is catering aanwezig voor een heerlijk bakje koffie dus kom gerust even kijken!

Beurs & bloemenshow, voor vakpubliek:
Donderdag: 11.00 tot 21.30 uur
Vrijdag: 13.00 tot 21.30 uur

Alleen bloemenshow, voor iedereen:
Zaterdag: 13.00 tot 17.00 uur
Zondag: 13.00 tot 17.00 uur

Het programma is breed en divers. Te zien zijn een grote marktbroei- en bloemenshowbedrijvenbeurs met meer dan 25 standhouders, onderzoek van Proeftuin Zwaagdijk, de verkiezing van de Interpolis Tulpenprijs en de Trade Fair voor de bloemenhandel. Daarnaast wordt er een vakavond georganiseerd.

Klik hier voor meer informatie over het programma

Op de vaktentoonstelling organiseert GreenPort NHN het Kenniscafe: Minder gewasbeschermingsmiddelen door inzet van rhizobacteriën? Meer informatie vind u hier