Greenportret

Cees Neefjes Dijklander Ziekenhuis- Foto Marcel Rob NHD

Partner in beeld :Smaakpoli Dijklander Ziekenhuis

Kroketje met honing, bloemkool met stroop: smaakpoli voor oncologiepatiënten Patiënten die corona...
PUURGroenten

Han en Saskia van PUURgroenten: “Hup, de schouders eronder!”

Limonade, bloemenzout, bloemenconfetti…dat is wat 2020 onder andere bracht voor PUURGroenten. “...
Foodportret Rosa

Van bier tot eetpapier: bij Rosa Dekker staat kwaliteit voorop

Ze ging erheen voor de opleiding bloemist, maar toen stond daar ineens een kraampje met...
Precisie technologische ontwikkeling in Pootaardappelen - foto 2 Koen van Boheemen

Precisietechnologie en pootaardappelen: meten is weten

De ene aardappel is de andere niet. En groter is niet altijd beter. Zéker niet als het gaat om...

Martijn Grosmann: voorbeeld van de kracht van samenwerking

Een Greenporter van het eerste uur: zo kun je Martijn Grosmann zonder twijfel introduceren. Sinds...
NHFood Bonborange

Anique van Tol: “Ontzettend leuk om met voedsel en nieuwe producten bezig te zijn”

Met haar baan als junior productmanager bij Vezet én met start-up Bonborange blijven er voor Anique...

Greenportret: Bloemkoolveredelaar Siem Groen

Bloemkoolveredelaar Siem Groen: “Techniek is een middel, kwaliteit het doel” Al 25 jaar lang staat...

Greenportret: onderzoeker Matthijs Blind

“Een plant bepaalt in belangrijke mate zelf de opname van voedingsstoffen”. Aan het woord is...

Frank Kreuk: “Het gaat om opbrengsten boven én onder de grond”

Frank Kreuk van Proeftuin Zwaagdijk: “Het gaat om opbrengsten boven én onder de grond” “Hier en...