30
Aug
Handelsmissie India GreenPort 2018

Onder auspiciën van de GreenPort Noord Holland Noord wordt van 25 november tot 1 december 2018 een handelsmissie naar India (Mumbai, Pune & Bangalore) georganiseerd. Deze reis staat onder leiding van GreenPort Noord-Holland Noord. De sterk groeiende economie van India biedt volop kansen voor internationaal ondernemen.  De focus van deze reis ligt op food & food processing, sierteelt, machines, zaad- en plantveredeling, water, cold chain storage & logistics. Meer informatie over India en de programma’s zijn als bijlage toegevoegd.  

Er is voldoende ruimte in de programma’s om aan de individuele wensen van de deelnemers invulling te geven. Om in India voor jullie de juiste partners en contacten te vinden en te verbinden is een goede intake vooraf van wezenlijk belang. Na een definitieve aanmelding wordt zo snel mogelijk een intake gesprek ingepland. Er is een leidraad ten behoeve van dit intake gesprek als bijlage toegevoegd. 

De uiterste datum voor de aanmelding is vrijdag 15 september. Wij vragen voor deze reis een bijdrage van € 950,00 per persoon, dit is exclusief de reis- en verblijfkosten. Aanmelden kan door middel van het aanmeldingsformulier ingevuld terug te sturen naar evenementen@greenportnhn.nl

Meer informatie vindt u hier: Handelsmissie India GreenPort 2018

Plaats een reactie