HBO 3e jaars stage (studierichting ICT) (HBO)

Jij gaat ondersteuning bieden bij het ERP project binnen Hessing. Je maakt onder andere autorisaties aan in AX en gaat na verloop van tijd mogelijk nog andere interessante werkzaamheden oppakken binnen de projectgroep.

Hessing Supervers heeft op dit moment verschillende, interessante stagemogelijkheden voor ambitieuze studenten, die het leuk vinden om veel te leren bij een dynamisch, groeiend bedrijf. 

Klik op de volgende link voor meer informatie. 

Hessing Supervers
Hessing is één van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarktketens, grootverbruikers en het foodservicekanaal in binnen- en buitenland.

Wij zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en we hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. Verder groeien, om zowel de nationale als internationale groeimarkten maximaal te kunnen bedienen, vergt een strategie van specialisatie en diversificatie. Het machinepark is recentelijk uitgebreid met nieuwe, slimme machines en ook de komende jaren zullen bij ons voornamelijk in het teken staan van innovatie en vernieuwing.

Hessing is uitgegroeid tot een vooraanstaande aanbieder van panklare groenten, AGF-specialiteiten, verse sappen en convenience producten. Het snijden en verpakken wordt uitgevoerd op diverse locaties, waaronder  Zwaagdijk, Helmond en Sint Annaparochie. Maar ook bij de Van Gorp Groep in Belfeld, Tacken GmbH in Schwalmtal (Duitsland) en Bonnelykken in Ringsted (Denemarken). Daarnaast kent Hessing een eigen transportbedrijf, Hessing Logistiek.

Hessing b.v. bundelt de krachten van haar groentesnijderijen en haar eigen transportorganisatie.  Het is onze ambitie om uit te groeien naar een top drie positie binnen de Benelux en aangrenzende landen. Wij groeien, groei jij met ons mee?