Greenport NHN maakt zich sterk voor nieuwe instroom en behoud van vakkrachten in de agrarische en groensector middels flexibele en vaste arbeidsbemiddeling en loopbaanbegeleiding voor lagere, middelbare en hoge functies.

Greenport Noord‐Holland Noord leertwerktonderneemt en innoveert en speelt in op de vraag van de toekomst.
    
Wij zijn Greenport NHN; We grow business.    

Vacatures in de regio


Ben je op zoek naar een baan? Wil jij werken in een hightech, innovatieve en toekomstgerichte sector? Overtuig jezelf van de mogelijkheden en bekijk alle carriere kansen bij bedrijven uit de regio! 

Werken in Seed Valley

Seed Valley is hét internationale centrum voor plantenveredeling en zaadtechnologie, gelegen in Noord-Holland. Het is de thuisplaats voor tientallen innovatieve bedrijven die hoogwaardige rassen en nieuwe technologie ontwikkelen voor de groenten- en sierbloementeelt.

Werken bij Bejo

Bejo is een wereldspeler in groentezaden met ruim 1800 medewerkers in ruim 30 landen. De onderneming heeft aandacht voor haar personeel, is gericht op de lange termijn en gaat voor duurzame relaties in de keten. De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, de medewerkers hebben een open, nuchtere houding en staan altijd met beide benen op de grond.

Werken bij Vezet

Zoek je droombaan bij een bedrijf dat zelf ook groeit als kool: Vezet. Als marktleider in de vers food branche, zelfs de grootste van Europa, weten we wat daar voor nodig is: stevig aanpakken in een fijne werksfeer en profiteren van de carrièremogelijkheden.

Werken bij Clusius College

Wil jij werken in het onderwijs waar aandacht is voor de natuurlijke leefomgeving en duurzaamheid? Voel jij je thuis in een informele organisatie waar jouw visie er toe doet?

Werken bij AB Vakwerk

Wil jij een (nieuwe) baan? Zoek gericht op vakgebied 'Agri & Groenvoorziening 'en regio 'Noord-Holland' en laat je inspireren door ons complete vacatureaanbod.

Werken bij Herenbos

Op zoek naar een actieve baan en wil je aan de slag in de frisse buitenlucht? Welkom bij Herenbos! Voor werk als o.a. hovenier, groenvoorziener, maaimachinist, stratenmaker, timmerman of andere banen in de groensector.

Werken bij Vertify

De afgelopen jaren is Vertify uitgegroeid tot een van de belangrijkste agrarische onderzoekscentra van Nederland op het gebied van praktijkgericht onderzoek. 

Werken bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

Heb jij ook de ambitie om samen met je collega’s van Noord-Holland Noord een nóg sterkere economische regio te maken?

Werken bij Hessing

Hessing is een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf met de bijbehorende dagelijkse uitdagingen. Ons team is divers, gedreven en ambitieus.

Ga jij Op Kop?

Ontdek de kansen voor leren, werken en wonen in de regio Kop van Noord-Holland

Op Kop is hét platform voor leren, werken en wonen in de Kop van Noord-Holland, als onderdeel van het regionaal samenwerkingsverband De Kop Werkt! en het programma Match 2020. Via Op Kop vind je alle kansen die deze regio rijk is. Ga jij straks ook Op Kop?

www.opkop.nl

Op zoek naar stages en studies in Noord-Holland Noord in de agrarische sector?

Kijk dan eens op www.greenportleert.nl 

Wilt u als agrarisch bedrijf uit Noord-Holland Noord ook op deze pagina zichtbaar zijn met uw vacatures? Mail dan naar communicatie@greenportnhn.nl t.a.v. Marije van der Thiel, communicatieadviseur Greenport NHN. 

We grow business

Groei met ons mee! Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van onze interessante bijeenkomsten, activiteiten en projecten. Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.