14 Feb - 14 Feb
Dag van het agrarisch recht

Voor wie?

Bent u actief of nauw betrokken bij de agrarische sector? Schenkeveld advocaten nodigt u samen met Klaver Agrarisch Vastgoed uit voor de Dag van het Agrarisch Recht. Deze dag is een uitstekend middel om uw huidige kennis op te frissen en goed voorbereid te zijn op de nieuwe ontwikkelingen in 2019. U kunt deze dag kosteloos bijwonen.

Wat wordt er besproken?

Het thema van dit jaar is: Groei. Onderwerpen die de revue zullen passeren zijn:
•    PAS: de programmatische aanpak stikstof, is groei nog mogelijk?;
•    Huisvesting: door de groei van het bedrijf moeten werknemers worden gehuisvest. Hoe kunt u dat regelen?;
•    Fosfaatrechten: blijven de prijzen stijgen en wat zijn de ervaringen met fosfaatmaatschappen?;
•    Actualiteiten pacht: van wie zijn de fosfaatrechten na het eindigen van de pacht?;
•    Nevenactiviteiten: een kinderdagverblijf, hoe werkt dat?

Waar en hoe laat?

De bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 14 februari 2019 in de conferentiezaal van het kantoor van Schenkeveld Advocaten aan de Paardenmarkt 1 te Alkmaar.

De inloop start om 11.45 uur, om 12.25 uur beginnen we met het programma. We starten de dag met een (gratis) verzorgde lunch. We eindigen de dag met een borrel die begint om 16.00 uur en die tot uiterlijk 18.00 uur zal duren. Het definitieve programma en de sprekers staan vanaf 1 februari a.s. op de website vermeld. U kunt zich aanmelden via de website www.schenkeveldadvocaten.nl. In totaal is er plaats voor 45 personen. Aanmelden kan totdat het maximum is bereikt. Zodra het maximum is bereikt, maken wij daarvan melding op de website. U kunt dan indien gewenst op de wachtlijst worden geplaatst.