Food for Teachers live event

tot
Docenten mbo voeding
De Groene Afslag, Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV Laren

Op donderdag 25 november 2021 is het Food for Teachers LIVE EVENT! Voor iedereen die betrokken is bij mbo foodonderwijs!

Het thema is dit jaar: smaak

Smaak is onlosmakelijk verbonden met de productie van voeding. Nodig voor verduurzaming. Smaak is persoonlijk, of toch niet?

Het Food for Teachers live event biedt een programma om van te smullen! 
Je kiest je eigen programma door de dag heen.

  • Food-, bedrijfsleven- en onderwijsinspiratie
  • Proeven, ervaren en kennis
  • Volop tijd en ruimte om te netwerken

  >> Direct aanmelden

Programma:

9.30 - 10.00 uur: Inloop

10.00 - 10.10 uur: Opening & lancering van online Magazine H@P

10.10-10.30 uur: Keynote speaker Peter Klosse, smaakprofessor
Over smaak: wat kun je ermee en hoe is smaak van belang voor de voedseltransitie naar een duurzaam voedingspatroon?

10.45 - 12.15 uur: Kenniscafé, kies twee inhoudelijke kennissessies

12.15- 13.30 uur: verrassende en duurzame lunch, smaaksensaties gegarandeerd!

13.30 - 14.45 uur: kies twee actieve workshops: proeven, ervaren, doen!

14.45 - 15.30 uur: Smaakcafé: speeddaten met ondernemers van innovatieve food start-ups

15.30 uur: netwerkborrel

Contactpersoon