Kick-off Zoetwaterboeren + NPPL on Tour

tot
ondernemers en politiek
Hoeve Lotmeer, Lotweg 26 in Anna Paulowna.   
Gratis

Deze dag is de officiële opening van het project Zoetwaterboeren (14.00 tot 16.30 uur), gevolgd door aansluitend het NPPL on Tourprogramma (17.00 uur inloop met hapje, 18 uur start programma). Het project Zoetwaterboeren heeft tot doel innovatieve en praktijkgerichte methoden te ontwikkelen die moeten leiden tot een klimaat- en waterbestendige landbouw.

In dit project werkt een breed consortium van bedrijven en kennisinstellingen aan het ontwikkelen en onderzoeken van mogelijke oplossingen in de dagelijkse praktijk. Het bedrijf van Klaas Schenk (Hoeve Lotmeer) is voor dit project ingericht als onderzoeks- en expertisecentrum voor agrarisch waterbeheer (Proeftuin).

Nationale Proeftuin Precisie Landbouw (NPPL) organiseert jaarlijks open dagen op bedrijven van deelnemers. Deelnemers zetten hun deuren open om praktijkkennis te delen en bezoekers de gelegenheid te geven een kijkje te nemen op deze bedrijven. Dit samen met experts van Wageningen University & Research en toeleveranciers die samenwerken met de deelnemers. Het programma is interactief en vooral praktisch. Het exacte programma volgt later.

Aanmelden Kick-off en/of NPPL on Tour
 
Het bijwonen van de kickoff meeting met programma en sprekers is op uitnodiging. Voor het uitnodigen van een collega of een strategisch partner of voor meer informatie kunnen genodigden contact opnemen met Jan Broos, projectleider Zoetwaterboeren (zie hieronder). De aanmeldlink voor de NPPL on Tour publiceren we hier zodra deze bekend is.