8 Jan - 10 Jan
Mechanisatietentoonstelling

De mechanisatietentoonstelling is dé beurs voor de bloemen-, bollen- en vaste planten sector. Op een oppervlakte van 10.000 vierkante meter brengen de standhouders op deze beurs een scala aan producten voor het voetlicht.

Het Kennisplein 

Wat hebben Flower Science, Flynth adviseurs en accountants, Greenport Duin- en Bollenstreek, GreenPort Noord-Holland Noord, Greenport Ontwikkelingsmaatschappij (GOM), Groen onderwijscentrum, Wellantcollege, KAVB, Rabobank Bollenstreek, Greenity en Wageningen University & Research met elkaar gemeen?

Wij werken samen op het gebied van modernisering en innovatie van de greenport en de bloembollensector. Tijdens de Mechanisatietentoonstelling 2019 delen wij graag onze kennis met u! Kom langs op het Kennisplein, standnummer 2B08 en ontdek wat wij samen voor u kunnen betekenen! Ook dit jaar zijn er weer tal van bijzondere innovaties te zien en te ervaren. Kijk zelf hoe slim de Oxygreen is, een apparaat dat gewasbeschermingsmiddelen verwijdert uit restwater.

Ontdek een-op-een welke kavels in de Bollenstreek ‘geruild’ kunnen worden. Zet een ‘virtual reality bril’ op en maak kennis met het digitale platform Global Farmers en doe mee met de tuinbouwbattle.
Of kom naar een van de gratis bijeenkomsten die tijdens de Mechanisatietentoonstelling worden georganiseerd.

PDF-pictogram a5_flyer_mechanisatietentoonstelling_2018_def.pdf