Seed meets technology

tot
Internationale wederverkopers van zaden, zaadtechnologen, operators, teeltspecialisten, grote telers en studenten
Vertify, Tolweg 13 in Zwaagdijk-Oost
Gratis

In Seed meets Technology draait het gedurende drie dagen om innovatieve zaadtechnologie, rassenassortiment en het toevoegen van waarde aan tuinbouwzaad. Thema´s die dit jaar prominent op de agenda staan, zijn onder andere zaadbehandeling, zaadverwerkingsapparatuur, fenotypering, duurzame gewasbescherming en teeltsystemen.

Programma

De organisatie organiseert dagelijks een symposium over een innovatief onderwerp. Daarnaast organiseren deelnemers ook workshops, lezingen en demonstraties. 

Voor een aantal deelnemers is de doelgroep van kwekers en wederverkopers van zaden erg belangrijk. Speciaal voor deze doelgroep zal de organisatie onder de naam “Vegetable Trials” demovelden inrichten. Daar hoort ook teelt op water bij. Daarnaast bevindt het demoveld van Sakata zich op het veld tegenover Seed meets Technology.

Seed meets Technology omvat drie dagen met een wisselend aanbod van presentaties en demonstraties. Bekijk het volledige programma hier. 

Deelnemen

Bedrijven die als exposant willen deelnemen, zijn verplicht nieuwe producten of diensten daadwerkelijk te demonstreren in de beurshal of op het demoveld. De opzet met demonstraties, proefvelden en bijeenkomsten moet leiden tot interactie met de bezoeker. Informatie over mogelijkheden en deelnamekosten vind je hier.