De kwaliteit is een doorslaggevende factor om het West-Friese product succesvol te maken, zo blijkt uit het onderzoek. Goede kwaliteit is voor de consument een combinatie van een aantal cruciale elementen: een vers product dat er goed uit ziet, een heerlijke smaak en het product zit vol met voedingswaarden. Een groep internationale studenten van de Wageningen Universiteit heeft onderzoek verricht naar de kansen om het West-Friese product in de markt te zetten. Studenten uit Italië, Griekenland, China en Nederland hebben zich gebogen over de factoren die de kans van slagen vergroten. 
 

Meer nieuws

Cursus Praktijkopleider voor leerbedrijven

De stage of Beroeps Praktijk Vorming (BPV) is voor studenten van het Clusius College het leukste...

Gedeputeerden Ilse Zaal en Edward Stigter: 'Op weg naar een stoet van waterstoftractors"

Gedeputeerden Ilse Zaal en Edward Stigter over de eerste waterstoftractor in Noord-Holland en wat...

All You Need is Food Tour gaat van start

Buiten op het schoolplein kunnen leerlingen bij de foodtruck kennismaken met de opleidingen Voeding...