Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Greenport NHN maakt zich sterk voor nieuwe instroom en behoud van vakkrachten in de agrarische en groensector. Een overzicht van banen vindt u op de pagina ‘Werken in de agribusiness’ of like de Facebookpagina Greenport Werkt om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures uit de regio!

De medewerkers van de GreenPort NHN zijn bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur of via info@greenportnhn.nl.
Projectleiders zijn vaak via hun mobiele nummer of eigen e-mailadres bereikbaar. 

Onze contactgegevens vindt u op onze website onder 'contact'

Greenport NHN
Blauwe Berg 3A, 1625 NT Hoorn
info@greenportnhn.nl
T 088 – 123 77 77

https://www.facebook.com/greenportnhn
https://twitter.com/greenportnhn
https://www.linkedin.com/company/greenport-noord-holland-noord 

Bent u geintresseerd in subsidies? Lees er meer over op de pagina Innoveren in de agribusiness. Heeft u zelf een ondernemersvraag of goed idee voor een (innovatief) project? Wilt u daarin samenwerken met andere ondernemers om kennis te delen en ervaringen te wisselen? Meld uw project aan via Info@greenportnhn.nl en wij kijken waarmee wij u kunnen helpen om het project te lanceren.

Greenport NHN is een netwerkorganisatie en heeft contact met veel ondernemers/telers in Noord-Holland. Bent u op zoek naar een teler voor een bepaald project neem dan contact met ons op via info@greenportnhn.nl. Via ons uitgebreide netwerk zorgen wij ervoor dat u snel met de juiste persoon in contact komt.

Een volledig overzicht van alle projecten vind u op onze website onder het kopje ‘projecten

GreenPort NHN heeft contact met veel verschillende bedrijven in Noord-Holland. Bent u op zoek naar een bedrijf voor een bepaald project neem dan contact met ons op via info@greenportnhn.nl. Via ons uitgebreide netwerk zorgen wij ervoor dat u snel met de juiste persoon in contact komt. 

Als u een vraag heeft over een lopend project dan kunt u contact opnemen met de projectleider van het betreffende project. Een overzicht van alle projecten vindt u op de pagina 'projecten'. Gaat het om een nieuw idee neem dan contact op via info@greenportnhn.nl