Werken in de agribusiness

Greenport NHN maakt zich sterk voor nieuwe instroom en behoud van vakkrachten in de agrarische en groensector middels flexibele en vaste arbeidsbemiddeling en loopbaanbegeleiding voor lagere, middelbare en hoge functies.

Greenport Noord‐Holland Noord leertwerktonderneemt en innoveert en speelt in op de vraag van de toekomst.
    
Wij zijn Greenport NHN; We grow business.    

Vacatures in de regio


Ben je op zoek naar een baan? Wil jij werken in een hightech, innovatieve en toekomstgerichte sector? Overtuig jezelf van de mogelijkheden en bekijk alle carriere kansen bij bedrijven uit de regio! 

Ga jij Op Kop?

Ontdek de kansen voor leren, werken en wonen in de regio Kop van Noord-Holland

Op Kop is hét platform voor leren, werken en wonen in de Kop van Noord-Holland, als onderdeel van het regionaal samenwerkingsverband De Kop Werkt! en het programma Match 2020. Via Op Kop vind je alle kansen die deze regio rijk is. Ga jij straks ook Op Kop?

www.opkop.nl

Op zoek naar stages en studies in Noord-Holland Noord in de agrarische sector?

Kijk dan eens op www.greenportleert.nl 

Wilt u als agrarisch bedrijf uit Noord-Holland Noord ook op deze pagina zichtbaar zijn met uw vacatures? Mail dan naar communicatie@greenportnhn.nl t.a.v. Marije van der Thiel, communicatieadviseur Greenport NHN. 

We grow business

Groei met ons mee! Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van onze interessante bijeenkomsten, activiteiten en projecten. Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.