Bijeenkomst Smart Solutions in de tuinbouw

Bollentelers en -broeiers en andere geïnteresseerden uit de agrarische sector
Karel Bolbloemen B.V.

Real Management System voor bollentelers en -broeiers

Om een rol te kunnen blijven spelen in de tulpensector, is het noodzakelijk om data sciences te gaan toepassen in de bedrijfsvoering. Er is behoefte aan een data science systeem dat alle informatie uit de bedrijfsprocessen verzamelt en het management ondersteunt in de operationele, tactische en strategische bedrijfsvoering.

Op dinsdag 10 december 2019 vindt er een bijeenkomst plaats voor bollentelers, -broeiers en andere geïnteresseerden uit de agrarische sector. Tijdens deze bijeenkomst wordt het RMS gedemonstreerd op het bedrijf Karel Bolbloemen B.V.

Blue-bi Systems ontwikkelt, in samenwerking met andere partners*, een Real Management System. Een systeem dat alle informatiestromen uit een bedrijf verzameld waaronder producten, mensen, machines, voorraad en met deze verzamelde data het totale bedrijfsproces in beeld kan brengen en de ondernemer hierdoor in staat te stellen om beter te sturen.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via deze link: aanmelden bijeenkomstEr is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk.

Programmagegevens

Datum : 10 december 2019

Programma

15.45 Inloop
16.00 Welkom door Erna van der Lugt, Blue-bi systems
16.05 Presentatie Smart Solutions in de tuinbouw door Reinier Weerts van Blue-bi Systems
16.45 Demonstratie Real Management Systeem door Reinier Weerts van Blue-bi Systems en Bert Karel van Karel Bolbloemen
17.00 Rondleiding implementatie van het systeem bij Karel Bolbloemen door Bert Karel van Karel Bolbloemen

Locatie : Karel Bolbloemen De Gouw 3 1611 BS Bovenkarspel

*Partners Project Real Management in de bollen (POP3) Karel Bolbloemen BV, Blue-bi Systems, M.J.M. de Wit Bloembollen- en Bolbloemenbedrijf BV, De Hout Bolbloemen, Stichting Greenport Noord-Holland Noord & Clusius College.

Het project ‘Real Management in de Bollen (POP3)’ is mogelijk gemaakt door de provincie NoordHolland en ELFPO; “Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland”

Image