Webinar: kansen voor food in het voedsellandschap Noord-Holland

tot
mkb-foodondernemers, telers en fooddocenten Noord-Holland
Online via Teams

Tijdens de Dutch Food Week slaan Noord-Hollandse food-netwerken de handen ineen! Foodprofessionals worden uitgenodigd op 14 oktober om deel te nemen aan een inspirerend webinar! NH Food, Food Innovation Community Amsterdam (FICA), Voedsel Verbindt en Greenport NHN nodigen u van harte uit!


Welke kansen liggen er in het voedsellandschap Noord-Holland? 

Raak geïnspireerd door lezingen over de voedselontwikkelingen en adviezen over toekomstgericht ondernemen en verduurzamen van uw bedrijf of organisatie. Ben jij een foodprofessional en spreekt jou dit aan? Dan is dit webinar echt iets voor jou! 

 

Aanmelden via deze link

 
Sprekers uitgelicht:
Barbara Baarsma is directievoorzitter van Rabobank Amsterdam en hoogleraar Toegepaste Economie aan de UvA, en o.a. lid van de Raad van Advies van de Task Force Korte Ketens, voorzitter van de Bankraad DNB en voormalig kroonlid van de SER. Onlangs verscheen haar boek Nederland Voedselparadijs. Barbara gaat in op de voor- en nadelen van korte voedselketens.
 

Joris Lohman is politicoloog en oprichter van de Food Hub waarmee hij de voedseltransitie wil versnellen naar een gezond en circulair voedselsysteem. Food Hub helpt bedrijven, overheden en professionals in de agri-food keten bij te dragen aan de transitie van het voedselsysteem en het ontwikkelen van toekomstbestendige verdienmodellen. Joris is mede-oprichter van de Taskforce Korte Keten en schrijft opiniestukken voor o.a. de Volkskrant.

 

Programma
14:30  Opening dagvoorzitter Joris Lohman 
14:45  In gesprek met Barbara Baarsma over korte ketens   
15:30  Pauze en gelegenheid vragen stellen via de chat
15:40  Intermezzo: 
Carlo Verhart - Voedsel Verbindt
Feike van der Leij - FICA
Gelegenheid vragen stellen via de chat
15:50  Beantwoording vragen 
16:05  Wrap up en afsluiting 

Webinar instructies

  • De webinar vindt plaats via Teams.
  • U ontvangt uiterlijk dinsdag 13 oktober een link waarmee u de webinar kunt bijwonen.
  • Via de chat kunt u vragen stellen. 

Contactpersoon

Image

Nancy en Jeroen

Projectleiders