Op 25 september jl. is het programmabureau van GreenPort Noord-Holland Noord verhuisd van Enkhuizen naar Hoorn. Samen met Seed Valley zijn wij ingetrokken in het gebouw naast het Clusius College op de Blauwe Berg 3a.

Duidelijke verbinding met onderwijs en onderzoek

Het nieuwe kantoorpand is gelegen naast het ClusiusLab, hét kennis- en ontmoetingscentrum van GreenPort Noord-Holland Noord en Seed Valley. Het ClusiusLab is de thuisbasis van de AgriTech Campus en een broedplaats vooor innovaties. Ondernemers en studenten ontmoeten elkaar in het ClusiusLab en werken samen aan onderzoek. Ook worden er masterclasses gehouden voor (agrarische) ondernemers en studenten. Door de clustering van de activiteiten van Seed Valley, GreenPort NHN en de AgriTech Campus bij het Clusius College en het ClusiusLab wordt de zichtbaarheid voor ondernemers en studenten versterkt.  

Uitbreiding projecten en intensievere samenwerking

In Enkhuizen waren wij uit ons jasje gegroeid. Door intensievere samenwerking met onze partners en netwerkorganisaties zijn er meer flexplekken nodig. Daarnaast is er een uitbreiding van het aantal projecten waarvan GreenPort NHN penvoerder is. De projectleiders daarvan zijn ook op het hoofdkwartier van GreenPort NHN gestationeerd. Hoorn ligt centraler gelegen in het werkgebied van GreenPort NHN en is dus voor iedereen beter bereikbaar. 

Meer nieuws

Wouter Veefkind

Fieldlab Waterstof in Agri NHN is gestart. Wat heeft de agri-ondernemer daar aan?

Waterstof kan een grote rol gaan spelen in de verduurzaming van Nederlandse bedrijven. Waterstof is...
Bob van der Hout over innovatie in agrifood

Bob van der Hout, Rabobank: "Innoveren in deze sector vraagt gewoon tijd van ondernemers"

5 vragen aan Bob van der Hout, directeur Food en Agri bij Rabobank Noord-Holland Noord.

'Bollenjongen' Allan Visser: "We moeten inzetten op weerbaar telen, met groene middelen en resistente soorten"

Het Greenport NHN congres staat dit jaar in het teken van ‘samenwerken aan innovatie’. Op het...