Op 17 januari 2020 lanceren De Kop Werkt! en Match 2020 Op Kop: een platform waarop alle kansen op het gebied van werken, leren en wonen in de Kop van Noord-Holland te vinden zijn.

Hét online platform en de grootschalige promotiecampagne voor werken, leren en wonen in de Kop van Noord-Holland wordt op vrijdagmiddag 17 januari 2020 op feestelijke wijze gelanceerd. OpKop.nl maakt voor bezoekers alle kansen in de Kop inzichtelijk en laat dat op een aantrekkelijke manier zien. De lancering is in Theater de Kampanje in Den Helder.

Het lanceringsevenement is een kans om onder andere te netwerken met bedrijven, onderwijsinstellingen en gemeenten die deelnemen aan dit platform. Alle betrokkenen hebben hetzelfde doel: het aanbieden van kansen in deze prachtige regio. Zorg dat u ook onderdeel wordt van deze beweging, en meld u daarom nu aan voor het evenement via de website www.opkop.nl.

Met een grootschalige campagne gaan De Kop Werkt! en Match 2020 het platform de komende jaren op de kaart zetten. Zo helpen zij onderwijsinstellingen bij het werven van meer studenten; organisaties bij het vinden van geschikt personeel en overtuigen ze mensen ervan om zich te vestigen in de gemeenten die de Kop rijk is.

Details Lancering OpKop.nl

Datum: Vrijdag 17 januari 2020 om 14.30
Locatie: Theater de Kampanje in Den Helder
Aanmelden via www.opkop.nl
 

Bijlage

Meer nieuws

ZZK

Gezamenlijk initiatief: Zoet Zout Knooppunt (ZZK)

Samen met het hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en drinkwaterbedrijf PWN heeft de...

Dag van de Tulp bloemenshow gaat digitaal

22 januari; de dag dat normaliter de Dag van de Tulp georganiseerd zou worden, de eerste...

Crisisorganisatie Tuinbouw over het algemeen tevreden over maatregelenpakket, nog steeds bedrijven tussen wal en schip

Het gisteren gepresenteerde pakket aan steunmaatregelen zal een groot aantal bedrijven in de...