Tijdens de Dutch Food Week 2020 gingen drie agrifoodprofessionals in gesprek over het belang van innovaties en de behoefte van breed en goed opgeleid personeel voor de agrifood sector in Noord-Holland Noord. Over het belang en de rol van Greenport NHN, over kansen en bedreigingen in de sector en mooie voorbeelden van innovatieve projecten. Veel kijkplezier! 

Aan tafel: 
Rien van Tilburg:  voorzitter van het College van Bestuur van het Clusius College en voorzitter van Greenport NHN.
Hans Boshuizen: COO van G. Kramer en Zonen Beheer (waaronder Vezet behoort). 
Hans Huibers: frontier bij NMK Esbaco, voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep en lid van de stuurgroep NHFood. 
Monique Ooms: gespreksleider

Regie:
Linda Bak, Ontwikkelingsbedrijf NHN
Marije van der Thiel, Greenport NHN
Erna Steenhuis, NHFood

Locatie: Leven van de Wind 
Opname: NHNext/ Kbaal

Meer nieuws

H2 in Agri deal

Samenwerken aan waterstof in agribusiness

Op 15 juli 2021 is de handtekening gezet onder de ‘H2 in Agri Deal’. Hiermee willen...

Noord-Hollandse voedselondernemer, zien we jou binnenkort in het bedrijfsrestaurant van de provincie?

Veel voedsel komt van ver, maar dat hoeft helemaal niet. In de provincie Noord-Holland wordt...
Bean Me Up

REACT-EU projectvoorstel ‘Bean me up!’ toegekend

REACT-EU projectvoorstel ‘Bean me up!’ van Amsterdam Green Campus met FICA-bedrijven is toegekend!...