Ondernemerspeiling Regio West-Friesland

13 augustus 2019

De zeven Westfriese gemeenten werken samen om de regionale economie te versterken. Daarvoor is een goed ondernemersklimaat belangrijk. Om dit te verbeteren vragen we aan ondernemers in de regio West-Friesland in een korte peiling (maximaal 5 minuten) uw mening over het ondernemersklimaat en de gemeentelijke dienstverlening aan ondernemers.

Meedoen?

Deelnemen kan vanaf maandag 12 augustus tot en met vrijdag 7 september aanstaande. Klik op de link hieronder om naar de vragenlijst te gaan. www.startvragenlijst.nl/westfriesland

We sturen dit verzoek naar alle ondernemers – en winkelierverenigingen en winkeliers om door te zetten naar hun leden. Ook niet aangesloten ondernemers attenderen we op de vragenlijst.

Achtergrond

De zeven Westfriese gemeenten werken aan projecten die bijdragen aan een vitale, toekomstbestendige economie. Dit doen ze in samenwerking met de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. We hebben hiervoor de Regionale Economische uitvoeringsagenda 2015-2019. Met de uitkomsten van deze enquête stellen we het eindoordeel over de effectiviteit van deze agenda op. Ook leveren de enquête-uitkomsten gegevens op voor de nieuwe economische uitvoeringsagenda onder het Pact van Westfriesland 7.1. In dit Pact werken de zeven Westfriese gemeenten met het bedrijfsleven samen voor een toekomst bestendig ondernemersklimaat.