Dutch Food Week is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week, dit jaar van 10 tot en met 17 oktober, delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Wegens de corona uitbraak heeft De Dutch Food Week dit jaar een aangepast programma.

Greenport Noord-Holland Noord heeft twee online events in de Dutch Food Week:

Woensdag 14 oktober

Webinar: kansen voor food in het voedsellandschap Noord-Holland

Raak geïnspireerd door lezingen over de voedselontwikkelingen en adviezen over toekomstgericht ondernemen en verduurzamen van uw bedrijf of organisatie? Ben jij een foodprofessional en spreekt jou dit aan? Dan is dit webinar echt iets voor jou met sprekers Barbara Baarsma & Joris Lohman . Meld je hier aan!

Donderdag 15 oktober

NHNEXT: Feeding the future

Een week lang staat genieten van voeding, voedselproductie en innovatie centraal in de Dutch Food Week. Partijen uit de foodsector delen hun enthousiasme, kennis en kunde en laten zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel. Vanuit de regio gaan Rien van Tilburg (Voorzitter College van Bestuur Clusius College & voorzitter stichtingsbestuur Greenport NHN), Hans Huibers (voorzitter Westfriese Bedrijvengroep en lid stuurgroep NH Food) en Hans Boshuizen (COO van G. Kramer & Zonen Beheer BV) onder leiding van Monique Ooms (communicatieadviseur & gespreksleider) hierover met elkaar in gesprek. Zo komt onder andere het NH Food project aan bod. Een project dat is opgestart om meer en breder opgeleide groen- en technische medewerkers voor de agri-food sector te werven. Hoe hier invulling aan gegeven wordt? En wat het belang is van goede scholing en innovaties in deze sector?

Dat hoor je 15 oktober om 14.00 uur bij NHNEXT. Tot dan! > Deze livestream bijwonen? klik dan op deze link. 


 

Meer nieuws

Robert Kielstra

Greenportret: Robert Kielstra directeur ECW Energy

Schakelen tussen politiek en praktijk, aan tafel met energiebedrijven en glastuinders en op de...
Clusius College NHFood

Oproep: stageplekken gezocht mbo voeding Clusius College

Cock Smit (Docent voedingsmiddelentechnologie / I-coach Clusius College Alkmaar) doet een dringende...
ZZK

Gezamenlijk initiatief: Zoet Zout Knooppunt (ZZK)

Samen met het hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en drinkwaterbedrijf PWN heeft de...