Consortium Smart Farming NHN

8 november 2019

Versneld ontwikkelen en toepassen van hightech- en dataoplossingen voor de agribusiness kan vooral door goed samen te werken Dat gebeurt vanaf 5 november binnen Smart Farming NHN, waarvoor samenwerkende partners een deal hebben ondertekend. In een onafhankelijke data- en kennisplatform bundelen partners uit bedrijfsleven, overheid, onderwijs en onderzoek de krachten voor de agrarische sector in Noord-Holland Noord.


Gedeputeerde Jack van der Hoek, provincie Noord-Hollandvoor Economie inclusief Landbouw en Visserij en Theo Meskers, bestuurlijk trekker Match2020


Overzicht Partners Smart Farming NHN

Provincie Noord-Holland, De kop Werkt!, Match 2020, LTO Noord, Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB), Rabobank, Data Science Alkmaar, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, Hogeschool Inholland, Clusius College, Loonbedrijf Sturm-Jacobs, Proeftuin Zwaagdijk, Vollegrondsgroente.net, NLG Holland, Wageningen University & Research, Amsterdam Green Campus, Aeres Hogeschool en GreenPort Noord-Holland Noord.

(Nieuwe) partners die willen en kunnen bijdragen aan de doelstellingen van Smart Farming NHN zijn nadrukkelijk uitgenodigd zich aan te sluiten, nu en in de toekomst. We starten met deze eerste groep; uitbreiding van de partnergroep is van harte welkom. Bent u geintresseerd om aan te sluiten en bent u benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan contact op met info@greenportnhn.nl of via 088-1237777. 

Individuele foto's ondertekening Smart Farming Deal NHN onderaan pagina te downloaden. Consortium Smart Farming NHN