Groen gebak, Aahminozuren!, Bean me Up, Pulp Vision en "Groenten en Cressen: Het medicijn tegen COVID-19?". Een paar titels van de foodinnovaties die tijdens het tweedaagse FICA Summer Event  door studenten van Food Innovation Community  Amsterdam - FICA - worden gepresenteerd.  

Op dinsdag 15 juni presenteren tweedejaars Food Commerce & Technology studenten van Hogeschool Inholland Amsterdam & Delft hun bedrijfsopdrachten online via Teams. Dr. ir. Olga Haenen, lector INVIS geeft deze middag een trendcollege: "Insecten zijn goed eetbaar voor dier en mens". (Mede mogelijk gemaakt door Platform Voedsel en Gezondheid).

Woensdag 16 juni pitchen Green Juniors en derdejaars studenten Food Commerce & Technology  van Hogeschool Inholland Amsterdam en Delft hun productontwikkeling ter voorbereiding op de minor "Challenge Ondernemen". Bas van Wieringen is gastspreker en houdt een korte presentatie Intrapreneurship & Entrepreneurship. Deze dag is via een livestream te volgen. 

Bekijk hier het volledige programma 

Klik hier om aan te melden

Meer nieuws

Erna Steenhuis

Greenportret: Erna Steenhuis

Met Erna’s achtergrond in management, marketing en communicatie weet ze niet alleen áchter de...

Inschrijving BBL opleiding Food Process & Quality geopend

Vorig schooljaar is het Clusius College gestart met de BBL opleiding Food Process & Quality...

Informatie voor stage en praktijkopdrachten mbo voeding Clusius

Om bedrijven meer inzicht te geven in de ritmiek van de opleidingen mbo voeding van het Clusius...