FICA Zomerevent: studentenpresentaties voedselvraagstukken

14 mei 2019

Food Commerce & Technologie studenten van Hogeschool Inholland Delft en Amsterdam presenteren de resultaten van hun praktijkonderzoeken op 18 juni aanstaande. De studenten doen onderzoek naar verschillende onderwerpen voor verschillende opdrachtgevers. Stuk voor stuk allemaal innovatief en interessant. Het zijn marketing-, technologie- en/of procesgerelateerde onderzoeken. 

Aanmelden?
Stuur een e-mail met je voor- en achternaam, organisatie & functie (indien van toepassing) naar iris.wies@inholland.nl

Een aantal voorbeelden: 

  • Tomberry – Proces en verpakking: Welke behandelmogelijkheden op de Tomberry® en toepassingen in de verpakking zijn er om uitval te verminderen?
  • Zorgwaard – 3D food printing Welke groente- en vlees(vervanger)/vis producten zijn geschikt voor de 3D foodprinter om cliënten met kauw- en slikproblemen te voorzien van een smakelijke en aantrekkelijke maaltijd?
  • Zorgwaard – Eiwit verrijkte voedingsmiddelen Welke verschillende eiwit verrijkte voedingsmiddelen zijn er om de dagelijkse eiwitinname van ouderen aan te vullen?
  • Sparta Hoe kan er een hulpmiddel gecreëerd worden voor de jongvolwassen spelers van Sparta dat helpt bij beslissingen nemen over welke producten in welke situatie geconsumeerd kunnen worden?
  • Klik hier voor de complete lijst opdrachtgevers en onderzoeksvragen.


Klik hier voor het volledige programma.