4 Apr - 4 Apr
Kantinebijeenkomst Het Nieuwe Telen

De basiscursus Het Nieuwe Telen (HNT) is al door veel ondernemers gevolgd. Wat zijn hun ervaringen en waar liggen nieuwe toepassingsmogelijkheden? Wat gebeurt er als we de plant centraal stelen en we de balansen uit HNT gebruiken en goed monitoren in de praktijk? Deelnemers van de cursus vertellen over hun ervaringen en Peter Geelen, een van de grondleggers van Het Nieuwe Telen, praat u bij over de nieuwe mogelijkheden.

In Het Nieuwe Telen wordt de teelt integraal benaderd met aandacht voor plantweerbaarheid, het wortelmilieu en het energieverbruik. Benutten we alle mogelijkheden al of zijn er nog steeds kansen om uw teelt te verbeteren? Praat mee met collega’s en deskundigen tijdens deze kantinebijeenkomst HNT.

Programma

15.00 Fossiel vrij telen en energie besparen door Aat Dijkshoorn (Glastuinbouw Nederland)
15.45 Het Nieuwe Telen naar een nieuwe fase: wat is er bereikt, waar gaan we naar toe? Door Peter Geelen (Plantmonitoring.NL)
16.45 uur Napraten
17.00 Afsluiting

Locatie

VD Holland: Nieuwe Dijk 23 B, 1693 NX Wervershoof

Aanmelden

Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot woensdag 3 april 12.00 uur.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Aat Dijkshoorn, telefoon 085 003 64 00, mobiel 06 816 136 17, e-mail adijkshoorn@ltoglaskracht.nl.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd samen met de GreenPort Noord-Holland Noord en met financiële steun van de Provincie Noord-Holland.