10
Mrt
100ste levering ProeVkantoor

Noord-Hollandse telers en ProeVkantoor zorgen voor verbinding

“ProeVkantoor is een Noord-Hollands boer-burger initiatief dat verse, veilige en betaalbare groenten en fruit van lokale kwekers wekelijks in Noord-Holland bezorgt.”, vertelt Matthijs Post, initiatiefnemer van ProeVkantoor.

Elke week worden aan ruim 700 consumenten en bedrijven een ProeVerij pakket geleverd. Particulieren kunnen bij één van de 70 afhaalpunten terecht. Bij bedrijven wordt op de werkplek geleverd zonder gedoe voor de werkgever. “Betaling en communicatie gebeurt namelijk rechtstreeks tussen de werknemers en ProeVkantoor. Bedrijven faciliteren zo zonder inspanningen een gezonde leefstijl onder de werknemers. Dat was voor onder andere de Rabobank, de Vrije Universiteit en Uniserver dé reden om met ProeVkantoor in zee te gaan“, legt Matthijs uit.

“Verbondenheid met Noord-Holland en laten zien hoe de telers op een duurzame manier telen, daar krijg ik energie van! Ook de telers waarderen mijn missie om een brug te slaan tussen boer en bord. Het netwerk van meer dan vijftig telers verdienen een dik compliment. Zij zorgen immers voor een superVers en Veilig product dat een dag na oogst op het bord van mijn klanten ligt.”

“De zes verschillende ProeVerij pakketten zijn een groot succes en dat wordt deze week gevierd met de 100ste levering. Dit hebben wij te danken aan onze transparante werkwijze. De teler krijgt een eerlijke prijs voor zijn product en de consument verse en smaakvolle groente en fruit, inclusief een nieuwsbrief met daarin recepten, achtergrond van de producten en de telers. Om de verbinding compleet te maken worden er regelmatig excursies georganiseerd dat zowel door mijn klanten als door de telers zeer gewaardeerd wordt.“

 

Plaats een reactie