5
Jun
Relatie- bedrijvendag Horizon College groot succes

Ruim 250 belangstellenden bezochten de jaarlijkse Horizon Plaza in het Afas sadion in Alkmaar op 30 mei jl. Genodigden waren alle leerbedrijven en praktijkopleiders die BOL (stagiaires) en BBL- studenten gelegenheid geven op hun bedrijf stage te lopen cq. te werken-leren. De dag werd georganiseerd door het Horizon College Heerhugowaard sector Handel en Dienstverlening.

Het doel van deze dag is tweeledig: De leerbedrijven bedanken voor de samenwerking met het Horizon College en het intensiveren van de relatie. De gasten werden gefêteerd door leerlingen met amuses uit eigen keuken. Daarnaast werd een aantal interessante workshops aangeboden. Elske Doets (zakenvrouw van het jaar en eigenaresse van Jan Doets reizen) gaf een gastcollege over eigentijds ondernemen: hoe zij zich óók tijdens de crisis hebben staande weten te houden en over haar eigen manier van managen. Jouri Schoemaker werd onlangs Nederlandse kampioen pitchen en gaf de toehoorders een cursus pitchen in 6 stappen (zie foto's onder voor de inhoud). Schoemaker is mede-oprichter van Shake-on, een slim arbandje waarmee bezoekers van evenementen onder meer contactgegevens kunnen uitwisselen door elkaar de hand te schudden. Twee trendwatchers namen de zaal mee in de neiuwste ontwikkelingen en de komende trends die te verwachten zijn.  

In totaal werkt de sector Handel en Logistiek van het Horizon College samen met ruim 500 bedrijven uit de regio.

GreenTech NHN (een project van GreenPort NHN) stimuleert o.a. de relatie techniek en agribusiness in het onderwijsveld en arbeidsmarkt. Heeft uw bedrijf ook belangstelling om een stageplaats of leer- werkplaats aan te bieden? Neem dan contact op met Nancy Boterblom via n.boterblom@greenportnhn.nl

Plaats een reactie