14
Mrt
Tulp voor China

Op 15 maart zal Johan Remkes, commissaris van de Koning bij de doop van een bijzondere tulp aanwezig zijn. Hij zal de gekozen (Chinese) naam onthullen.

Het nog beter leren kennen van de afzetmarkt en het aanhalen van de relaties, zijn belangrijke onderwerpen tijdens de tweede editie van het Tulip Trade Event. De Nederlandse tulpenbollen worden door de acht deelnemende bedrijven geëxporteerd naar alle continenten. Daar wordt dit jaar tijdens de tweede editie van het tulpenevent extra aandacht aan besteed.

Introductie nieuwe naam 

Voor de doop van de tulp is een bijzondere naam gekozen. Op 15 maart wordt deze onthuld door Z.E. de heer Johan Remkes. Daarmee wordt door het Tulip Trade Event extra aandacht besteed aan de internationale positie van de Nederlandse tulp. Dat de markt voor tulpen in China steeds een grotere rol gaat spelen merken de deelnemers volop. Maar ook in andere windstreken weet het prachtige, Nederlandse product steeds meer markt te veroveren.

Krachtenbundeling uit zich in doop tulp 

Tijdens de eerste editie werd tijdens de opening een tulp gedoopt door WarChild-ambassadeur Victor Reinier. De aandacht voor WarChild en uiteraard ook de opening is bij velen in goede aarde gevallen. De opening van de tweede editie vindt plaats bij Haakman Flowerbulbs in Wervershoof. Het Tulip Trade Event is dan ook bijzonder trots dat Z.E. de heer Johan Remkes, commissaris van de Koning van Noord-Holland het evenement officieel zal openen met een doop van een bijzondere tulp.

Deelnemende bedrijven 

De tweede editie van het Tulip Trade Event vindt plaats van 15 tot en met 17 maart 2017. Uiteraard zijn geïnteresseerden van harte welkom een bezoek te brengen aan P. Aker, Amsonia, Borst Bloembollen, Haakman Flowerbulbs, Holland Bulb Market, Nord Lommerse, P. Nelis en VWS Flowerbulbs.
 

Door: AGWF 

Plaats een reactie